Dit is de lijn die loopt van de neus naar de mondhoek. Deze plooi is van nature altijd aanwezig, bij heel kleine kinderen is deze zelfs heel diep als zij lachen, maar door de elasticiteit van de huid is deze weer weg als ze daarmee stoppen. Door het verouderingsproces waarbij de junkbeenderen volume verliezen, kan het onderhuidse vet onder de ogen en van de wangen naar beneden zakken en op deze plooi drukken. Het gevolg hiervan is dat de neus-lippenplooi dieper wordt en ook aanwezig is als je niet lacht.

Met als vervelend gevolg dat je er moe en zorgelijk uitziet zonder dat je dat bent. Bij een beginnende neus-lippenplooi wordt heel eenvoudig wat filler onder de huid van de plooi geplaatst waardoor de rimpel wordt opgevuld. Met als bonus dat de huid zo niet verder beschadigd raakt doordat die steeds gevouwen is. Ook een diepere neus-lippenplooi is goed te behandelen, maar deze behandeling is uitgebreider omdat hierbij ook het volume op het jukbeen en de wang teruggebracht moet worden.

Coonen Kliniek werkt met fillers van het merk Juvéderm omdat deze het meest natuurlijk aanvoelen en eruitzien. De meest recente innovatie is Juvéderm Volift, een filler die zeer geschikt is om juist deze rimpels te verzachten.

Als deze behandeling gecombineerd wordt met het teruggeven van volume aan de junkbeenderen, kan voor de junkbeenderen Juvéderm Voluma gebruikt worden. Deze filler herstelt het volume van het gezicht net als bij een facelift, maar zonder operatie. Hierdoor krijgt u weer vollere wangen en een gladde gezichtshuid. Daarnaast kan de filler gebruikt worden om de gezichtsvorm te verbeteren. Al vlak na de behandeling zult u zien dat uw gezichtscontouren voller en ronder geworden zijn, waardoor het gezicht een zachtere, meer jeugdige uitstraling krijgt.

Voor de jukbeenderen kan ook Radiesse gebruikt worden. Radiesse herstelt het volume direct en stimuleert daarnaast de natuurlijke collageenaanmaak van de huid. Omdat Radiesse de huid stimuleert om zelf collageen aan te maken, treedt er een langdurige verbetering van de huidkwaliteit op.

Fillerbehandeling van de Neus-lippenplooi

Kom meer te weten over de Coonen Kliniek

Tijdens de behandeling

De neus-lippenplooi en de jukbeenderen kunnen zowel met een naald als een canule behandeld worden. Een canule is een stompe naald en door deze te gebruiken, vermindert de kans op blauwe plekken aanzienlijk. De behandeling wordt door de meeste mensen niet als heel pijnlijk ervaren, maar indien u dat wilt, kunnen wij een verdoving middels een crème of tandartsverdoving geven.

De duur van deze behandeling is ongeveer 15 minuten.

Wij staan voor persoonlijke aandacht

Na de behandeling

Soms kan er lichte roodheid, zwelling of een blauw plekje zichtbaar zijn, wat over het algemeen snel wegtrekt. Vermijd een aantal dagen druk op het behandelde gebied en in het geval van een blauwe plek raden we aan uit de zon te blijven. Een uur na de behandeling mag een lichte make-up worden aangebracht. Na de behandeling mag je minstens 2 dagen niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij onze arts Joris Coonen hier specifieke adviezen over heeft gegeven. Ga de eerste twee weken na de behandeling liever niet naar de sauna of de hammam.

De Coonen kliniek streeft naar een natuurlijk effect

Resultaat

Het mooie aan een filler is dat je direct resultaat ziet. De fillers met hyaluronzuur trekken gedurende de eerste dagen nog wat vocht aan. Hierdoor is het resultaat meestal vergelijkbaar met het resultaat direct na de behandeling omdat het behandelde gebied dan ook wat gezwollen kan zijn. Fillers op basis van hyaluronzuur blijven tussen de 9 en 18 maanden zitten.

Bij de behandeling met Radiesse raden wij aan na 3 à 4 maanden een touch-up te doen om zo een resultaat van wel 18 maanden te realiseren.

Coonen Kliniek werkt met fillers van het merk Juvéderm omdat deze het meest natuurlijk aanvoelen en eruitzien. De meest recente innovatie is Juvéderm Volift, een filler die zeer geschikt is om juist deze rimpels te verzachten. Als deze behandeling gecombineerd wordt met het teruggeven van volume aan de junkbeenderen, kan voor de junkbeenderen Juvéderm Voluma gebruikt worden. Deze filler herstelt het volume van het gezicht net als bij een facelift, maar zonder operatie. Hierdoor krijgt u weer vollere wangen en een gladde gezichtshuid.

Daarnaast kan de filler gebruikt worden om de gezichtsvorm te verbeteren. Al vlak na de behandeling zult u zien dat uw gezichtscontouren voller en ronder geworden zijn, waardoor het gezicht een zachtere, meer jeugdige uitstraling krijgt. Voor de jukbeenderen kan ook Radiesse gebruikt worden. Radiesse herstelt het volume direct en stimuleert daarnaast de natuurlijke collageenaanmaak van de huid. Omdat Radiesse de huid stimuleert om zelf collageen aan te maken, treedt er een langdurige verbetering van de huidkwaliteit op.

Prijzen

Ieder gezicht is uniek en heeft daarom andere behandelingen nodig. Zeker bij een filler is advies op maat van belang. Waar de een voor de neus-lippenplooi voldoende heeft aan 1 ml, is dat bij een ander veel te veel. Daarom zijn de prijzen hieronder richtprijzen.

Wat we namelijk vooral níet willen, is dat iedereen er hetzelfde uit gaat zien. Meestal heeft u voor het opvullen van de neus-lippenplooi ongeveer 1 ml nodig. Voor het verstevigen van de wangen/junkbeenderen is over het algemeen 1 à 2 ml nodig. Een overzicht van alle prijzen kunt u vinden in de prijslijst.

De kosten voor Juvéderm (filler op basis van hyaluronzuur):

 • 1 ML

  450,-
  1. Neus-lippen plooi
  2. Marionettenlijnen
  3. Traangootjes
  4. Rokerslijnen
 • 2 ML

  775,-
  1. Jukbeenderen
  2. Kaaklijn
  3. -
  4. -
 • 3 ML

  1095,-
  1. Combinatie meerdere regio's
  2. -
  3. -
  4. -

De kosten voor Radiesse:

 • 1,5 ML

  495,-
  1. Kaaklijn
  2. Wangen
  3. Jukbeenderen
  4. Skin Booster
 • 3 ML

  825,-
  1. Meerdere regio's
  2. -
  3. -
  4. -

Wil je meer weten? Boek dan een uitgebreid eerste consult.

Tijdens dit eerste consult kan je al je vragen stellen en krijg je een uitgebreid persoonlijk advies. De kosten hiervan zijn €75. Maar deze worden verrekend als je binnen 2 weken een behandeling ondergaat.

Maak een afspraak
Maak een afspraak