Heeft u last van hardnekkig vet op de buik of dijen? Of heeft u van die ‘gezellige’ lovehandles? Wij helpen u op een makkelijke en veilige manier voorgoed van dit vet af. We zijn gespecialiseerd in cryolipolyse: een behandeling waarbij overtollig vet wordt bevroren. De bevroren vetcellen sterven daardoor af en worden vervolgens op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Dat betekent dat het vet dat eenmaal afgevoerd is, ook niet meer terug kan komen.

CoolSculpting: vet bevriezen op lastige plekken

vet verwijderen zonder operatie, injectie of hersteltijd

Cryolipolyse kan heel precies worden toegepast zodat u het vet precies daar verliest waar u het wilt. Zo kun je slanker worden op plekken waar een dieet of sportoefeningen onvoldoende of soms zelfs helemaal niet helpen. Zoals dat hardnekkig buikje, vet op de dijen, een onderkin, de kipfilets onder de armen of vet op de rug. Met cryolipolyse krijgt uw lichaam precies de vorm die u graag zou willen. En ook nog op een eenvoudige manier. Zonder operatie, zonder injecties, zonder hersteltijd.

Hebt u hier interesse in of wilt u hier meer over weten? Dat kan! Tijdens het gratis intakegesprek vertellen we u graag wat voor u de mogelijkheden van CoolSculpting zijn. Eerlijkheid staat bij ons voorop: we leggen u precies uit welk resultaat u kunt verwachten. Vervolgens maken we in overleg een behandelplan dat speciaal op uw lichaam is toegesneden.

Coonen kliniek werkt met de echte CoolSculpting-apparatuur

Waarom kiezen voor Coonen Kliniek?

We werken met de echte CoolSculpting-apparatuur. Dit is het enige apparaat op de markt waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het vet bevriest op een veilige én effectieve manier. De CoolSculpting machine koelt terug tot -11C hierdoor werkt het bevriezingsproces zo optimaal mogelijk. Goedkopere machines bevriezen maar tot -4C of nog minder, waardoor het resultaat bij deze machines minder gegarandeerd is. Daarnaast – en dat is in onze optiek minstens zo belangrijk – is CoolSculpting volkomen veilig. De machine controleert constant of de huid niet te veel afkoelt. Mocht dit per ongeluk gebeuren, dan slaat de machine af. Waardoor een behandeling bij Coonen CoolSculpting Kliniek echt veilig is.

Bij ons wordt elke behandeling van begin tot einde gedaan door Joris Coonen zelf. Omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden, nemen we voor iedereen ruim de tijd. Het gaat tenslotte om uw lichaam.

Als je meer informatie wil of voor- en na foto’s wil zien neem dan een kijkje op onze website coonen-coolsculpting.nl

Naar Coonen CoolSculpting

Een gratis eerste consult?

Iedere huid is anders: boek daarom nu een gratis en vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak
Maak een afspraak