VET VOORGOED WEG ZÓNDER OPERATIE

COOLSCULPTING

Heb je last van hardnekkig vet op je buik, heupen, dijen, onderkin of armen? Wij helpen je op een eenvoudige en veilige manier voorgoed van dit vet af. We zijn gespecialiseerd in cryolipolyse van het merk CoolSculpting. Dat is een behandeling waarbij we overtollig vet bevriezen. Hierbij sterven bevroren vetcellen af. Vervolgens voert het lichaam die op natuurlijke wijze af. Doordat het afgevoerde vet niet meer kan terugkomen, is het resultaat blijvend. En dat zonder narcose en zonder herstelperiode.

Wetenschappelijk bewezen resultaat

We werken met originele CoolSculpting-apparatuur. Dit is het enige apparaat op de markt waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het vet bevriest op een veilige én effectieve manier. De CoolSculpting-machine koelt terug tot -11C, de temperatuur waarbij het bevriezingsproces zo optimaal mogelijk verloopt.

Veiligheid voorop

Ook voor CoolSculpting werken wij alleen met de beste, veiligste materialen en het hoogste expertiseniveau. CoolSculpting is volkomen veilig. De machine controleert constant of de huid niet te veel afkoelt. Mocht dit onverhoopt toch gebeuren, dan slaat de machine af. Verder doet arts Joris Coonen de behandeling van begin tot einde zelf. Omdat we persoonlijke aandacht heel belangrijk vinden nemen we voor iedereen ruim de tijd. Het gaat tenslotte om jouw lichaam.

Meerdere gebieden

We bieden behandelingen aan voor diverse gebieden van het lichaam. Je kunt bijvoorbeeld buikvet, love handles, heupvet of vet aan de armen laten bevriezen. Kijk voor meer informatie op onze CoolSculpting-website.

Plan een intake

Wij werken uitsluitend met deze A-merken