Tijdens het verouderingsproces verliezen de botten in het gezicht hun volume, iets wat je vooral goed ziet aan de kaaklijn. Was daar op jongere leeftijd nog een mooie hoek zichtbaar, nu wordt die langzamerhand meer een bocht. Daarnaast neemt het onderhuids bindweefsel en onderhuids vet af. Hierdoor wordt de huid slap en kan die gaan overbloezen over de kaak waardoor zogenaamde ‘hamsterwangen’ ontstaan. Deze hamsterwangen zorgen ook voor een brede vierkante kaaklijn, wat een mannelijke uitstraling kan geven. De verhouding tussen de jukbeenderen en de onderkaak is belangrijk voor een zachte uitstraling. Daarom is bij het ouder worden ook mooi om de jukbeenderen weer wat volume terug te geven waardoor het gezicht weer een aantrekkelijke V-vorm krijgt die een frisse en vitale uitstraling geeft.

Een fillerbehandeling met Juvéderm Voluma geeft een mooi natuurlijk resultaat. Deze filler herstelt het volume van het gezicht net zoals bij een facelift, maar zonder operatie. Hierdoor wordt de vorm van het gezicht verbeterd en krijg je een gladde gezichtshuid. Juvéderm Voluma is een injecteerbare filler met hyaluronzuur die extra volume geeft aan delen van het gezicht die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Al vlak na de behandeling zult u zien dat de gezichtscontouren voller en ronder geworden zijn, waardoor uw gezicht een zachtere, meer jeugdige uitstraling krijgt.

Wij werken ook met Radiesse voor deze gebieden. Radiesse herstelt het volume direct en stimuleert daarnaast de natuurlijke collageenaanmaak van de huid. Omdat Radiesse de huid stimuleert om zelf collageen aan te maken, treedt er een langdurige verbetering van de huidkwaliteit op.

Fillerbehandeling kaaklijn/jukbeenderen

Tijdens de behandeling

De kaaklijn behandelen we bij voorkeur met een canule, oftewel een stompe naald. Door deze te gebruiken, vermindert de kans op blauwe plekken aanzienlijk. Door het gebruik van een canule is het ook mogelijk om met slechts één prikje een groter gebied te behandelen, waardoor er minder prikken gezet hoeven te worden. Deze behandeling wordt door de meeste mensen niet als heel pijnlijk ervaren.
De duur van deze behandelingen is ongeveer 15 minuten.

Jukbeenderen worden meestal behandeld met een naald. Het voordeel van het prikken met een naald is dat hiermee het onderliggend bot licht aangeraakt kan worden, wat de aanmaak van nieuw bot stimuleert. Deze behandelingen worden door de meeste mensen niet als heel pijnlijk ervaren.
De duur van deze behandelingen is ongeveer 15 minuten.

Na de behandeling

Soms kan er lichte roodheid, zwelling of een blauw plekje zichtbaar zijn, wat over het algemeen snel wegtrekt. Vermijd een aantal dagen druk op het behandelde gebied en in het geval van een blauwe plek raden we aan uit de zon te blijven. Een uur na de behandeling mag een lichte make-up worden aangebracht. Na de behandeling mag je minstens 2 dagen niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij onze arts Joris Coonen hier specifieke adviezen over heeft gegeven. Ga de eerste twee weken na de behandeling liever niet naar de sauna of de hammam.

Resultaat

Het mooie aan een filler is dat je direct resultaat ziet. De fillers met hyaluronzuur trekken gedurende de eerste dagen nog wat vocht aan. Hierdoor is het resultaat meestal vergelijkbaar met het resultaat direct na de behandeling omdat het behandelde gebied dan ook wat gezwollen kan zijn. Fillers op basis van hyaluronzuur blijven tussen de 9 en 18 maanden zitten.

Bij de behandeling met Radiesse raden wij aan na 3 à 4 maanden een touch-up te doen om zo een resultaat van wel 18 maanden te realiseren.

Ieder gezicht is uniek en heeft daarom andere behandelingen nodig. Zeker bij een filler is advies op maat van belang. Waar de een voor de kaaklijn 2 ml nodig heeft, is dat bij een ander veel te veel. Daarom zijn de prijzen hieronder richtprijzen.  Wat we namelijk vooral níet willen, is dat iedereen er hetzelfde uit gaat zien.

Radiesse prijzen

 • 1,5 ML

  495,-
  1. Kaaklijn
  2. Wangen
  3. Jukbeenderen
  4. Skin Booster
 • 3 ML

  825,-
  1. Meerdere regio's
  2. -
  3. -
  4. -

Hyaluronzuur fillers prijzen

 • 1 ML

  450,-
  1. Neus-lippen plooi
  2. Marionettenlijnen
  3. Traangootjes
  4. Rokerslijnen
 • 2 ML

  775,-
  1. Jukbeenderen
  2. Kaaklijn
  3. -
  4. -
 • 3 ML

  1095,-
  1. Combinatie meerdere regio's
  2. -
  3. -
  4. -

Wil je meer informatie, dat kan tijdens een uitgebreid eerste consult.

De kosten van een consult zijn €75 maar bij een behandeling binnen 2 weken na het consult, wordt dit weer verrekend.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website