GEEN STRESS MEER OVER ZWEETPLEKKEN

HYPERHIDROSE

Ken je dat gevoel dat je je jasje niet durft uit te trekken of je armen op te tillen. Alleen maar omdat je bang bent dat iemand de zweetvlekken onder je oksels ziet. Zweten is een van de belangrijkste manieren waarop het lichaam warmte kwijtraakt. Als je last hebt van hyperhidrose (overmatig zweten), zweet je echter meer dan nodig is om jouw lichaam op temperatuur te houden. Hyperhidrose ontstaat doordat een bepaald type zweetklier overactief is. Deze klieren zitten overal in de huid, maar vooral in de huid van de handpalmen, voetzolen en oksels.

Botox: effectief en langdurig effect 

Veel mensen die last van hebben van overmatig zweten, weten niet dat Botox helpt dit te verminderen. Botox blokkeert namelijk de zenuwen van de zweetklieren. Hierdoor kunnen de zenuwen geen zweet meer produceren. Een eenvoudige, effectieve en langdurige oplossing tegen overmatig zweten dus.

VOORAFGAAND AAN DE BEHANDELING

Belangrijk is dat je minimaal 48 uur van tevoren je oksels voor het laatst onthaart en dat je geen deodorant gebruikt voor de behandeling. Zo voorkom je het risico op ontstekingen. Voorafgaand aan de behandeling koelen we de huid met een coldpack.

Plan een intake

Wij werken uitsluitend met deze A-merken