SINAASAPPELHUID IN JE GEZICHT

PUTJES IN DE KIN

De kin omhoog betekent dat je trots bent en zelfvertrouwen hebt. Maar wat als die kin zelf niet (meer) strak is? Mensen met een kleine kaak of kin krijgen bij het ouder worden vaak putjes en plooien in de huid bij de kin. Dat kan ervoor zorgen dat je je minder zelfverzekerd en aantrekkelijk voelt.

Overactieve kinspier

De spier in de kin is hier verantwoordelijk voor. Door de overactiviteit van de spier kan het zelfs zo zijn dat lippen niet meer helemaal sluiten. Daarnaast trekt de spier puntjes in de kin. De kinspier ontwikkelt met de leeftijd en wordt korter en dikker. Daardoor worden putjes en plooien op latere leeftijd meer zichtbaar.

Botox helpt de spier rustig worden

Een behandeling met Botox biedt de oplossing. Botox zorgt ervoor dat de kinspier tijdelijk ontspant. Dat zorgt voor rust in de kin. Met als gevolg dat de putjes en plooien zachter worden of zelfs helemaal verdwijnen.

COMBINATION WITH FILLER

Soms geeft een combinatie met een filler in de kin het mooiste resultaat. De filler zorgt voor meer volume in de kin zodat verhoudingen in het gezicht verbeteren.  Lijntjes en plooien die ook zichtbaar zijn als de spier in rust is, zijn ook mooi weg te halen met een filler.

Plan een intake

Wij werken uitsluitend met deze A-merken