De huid verliest met de jaren  stevigheid, elasticiteit en volume.

Als de huid nog jong is, wordt deze voortdurend van binnenuit gehydrateerd met hyaluronzuur. Hyaluronzuur houdt vocht vast en maakt dat de huid er vitaal en jeugdig blijft uitzien. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af waardoor het vochtgehalte afneemt en er fijne rimpeltjes ontstaan.

Collageen is een eiwit in de huid dat ervoor zorgt dat je huid er stevig en glad uitziet. Met het ouder worden neemt de productie van collageen af met als gevolg dat de huid dunner wordt, en volume en elasticiteit verliest.

Daarnaast beïnvloedt levensstijl ook de kwaliteit van de huid. Roken, zonnebaden en stress hebben een negatieve invloed op de huid.

Heeft uw huid voeding en hydratatie nodig dan zijn behandelingen met natuurlijk hyaluronzuur effectief. De skinboosters uit de RRS®-inject lijn vertragen het verouderingsproces, stimuleren de toename van het volume, verzachten rimpels en voeden de huid.  Hyaluronzuur is daarom de basis van diverse skinboosters. Aangevuld met een cocktail van antioxidanten, vitaminen,  mineralen en aminozuren die de huid repareren, opvullen en stimuleren, is er voor ieder huidtype een geschikte skinbooster, niet alleen voor het gezicht maar ook voor het lichaam.
 • Droge, arme, vale huid
 • Huid met volumeverlies
 • Slappe huid
 • Donkere kringen en vochtwallen onder de ogen
 • Cellulite
 • Striae
 • Haarverlies

Belangrijk is dat de behandelingen altijd in een kuur worden gedaan, tussen de 3-8 behandelingen afhankelijk van de indicatie.

Skinbooster

Tijdens de behandeling

Een skinbooster is een behandeling met een vloeistof die oppervlakkig in de huid gebracht wordt door veel kleine injecties. Door te behandelen met een skinbooster, krijg je dus een grote hoeveelheid gezonde voedingsstoffen in de huid die volledig natuurlijk zijn en je huid een enorme boost geven.

De duur van deze behandeling is ongeveer 30 minuten.

Na de behandeling

Soms kan er lichte roodheid of een blauw plekje zichtbaar zijn, wat over het algemeen snel wegtrekt. Vermijd een aantal dagen druk op het behandelde gebied en in het geval van een blauwe plek raden we aan uit de zon te blijven. Een uur na de behandeling mag een lichte make-up worden aangebracht. Na de behandeling mag je minstens 2 dagen niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij onze arts Joris Coonen hier specifieke adviezen over heeft gegeven. Ga de eerste twee weken na de behandeling liever niet naar de sauna of de hammam.

Resultaat

De skinbooster zorgt ervoor dat de huid beter gehydrateerd is en stimuleert de collageen aanmaak. Hierdoor ziet de huid er frisser en jonger uit. Rimpels verdwijnen en de doorbloeding verbetert.

Het resultaat blijft tussen de 6 en 9 maanden zichtbaar.

Prijzen

Skinboosters kunnen voor verschillende probleemgebieden ingezet worden en vergen telkens een andere aanpak. Hieronder de richtprijzen voor enkele gebieden.

Omdat skinboosters het beste gebruikt kunnen worden in een kuur van meerdere behandelingen, staan hieronder de standaard kuren. Het is daarom van belang dat u langs komt voor een vrijblijvend intake gesprek zodat exact bepaald kan worden wat u nodig heeft.

XL hair haarstimulatie

 • 8 behandelingen incl haarserum en 2 shampoo’s   €900
 • 6 behandelingen incl haarserum en 2 shampoo’s   €700

RRS eyes donkere kringen en vochtwallen

 • 6 behandelingen incl oogserum                                  €600

Gezicht en decolleté

 • per behandeling                                                             €165
 • 4 behandelingen                                                            €595

Skinboosters iets voor jou?

Wil je meer weten maak dan een afspraak voor een uitgebreid eerste consult. Hierin krijg je advies gebaseerd op jouw huid. De kosten hiervan bedragen €75 maar die krijg je weer terug als je binnen 2 weken na het consult een behandeling ondergaat.

Maak een afspraak
Maak een afspraak