Vervelend om vaak de vraag te krijgen of je moe bent of slecht geslapen hebt, terwijl je dat niet bent of juist een heel goede nacht achter de rug hebt. Je zou er bijna moe van worden. Wallen ontstaan doordat het volume van de botten rond de oogkassen afneemt, waardoor de ogen dieper komen te liggen en de oogbolling zichtbaarder wordt.

Doordat met het ouder worden ook de huid steeds dunner wordt, kunnen de onderliggende bloedvaten blauwig doorschijnen, wat leidt tot die donkere kringen onder de ogen. Deze problemen kunnen verholpen worden door een filler in het traangootje net onder het oog te injecteren. Kom gerust langs voor een vrijblijvend consult om te bekijken wat wij voor u zouden kunnen betekenen.

Fillerbehandeling

Een fillerbehandeling met Belotero Balance geeft een mooi resultaat. Het is een gladde gel die wordt geïnjecteerd met behulp van een canule. Deze filler in de vorm van een gel geeft een zacht, natuurlijk resultaat. De gel vult het volumeverlies onder de ogen op een natuurlijk manier op. Omdat bij wallen de fillerhoeveelheid heel nauw luistert, bestaat deze behandeling meestal uit twee à drie sessies.

Fillerbehandeling van de wallen

Kom meer te weten over de Coonen Kliniek

Tijdens de behandeling

Wallen worden behandeld met een canule, oftewel een stompe naald. Het gebruik hiervan vermindert de kans op blauwe plekken aanzienlijk. Met deze canule wordt een kleine hoeveelheid filler in het traangootje, net onder het oog, geïnjecteerd. De behandeling wordt door de meeste mensen niet als heel pijnlijk ervaren.

De duur van deze behandeling is ongeveer 15 minuten.

Wij staan voor persoonlijke aandacht

Na de behandeling

Soms kan er lichte roodheid, zwelling of een blauw plekje zichtbaar zijn, wat over het algemeen snel wegtrekt. Vermijd een aantal dagen druk op het behandelde gebied en in het geval van een blauwe plek raden we aan uit de zon te blijven. Een uur na de behandeling mag een lichte make-up worden aangebracht. Na de behandeling mag je minstens 2 dagen niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij onze arts Joris Coonen hier specifieke adviezen over heeft gegeven. Ga de eerste twee weken na de behandeling liever niet naar de sauna of de hammam.

Wat voor resultaat kun je verwachten na een fillerbehandeling van uw wallen?

Resultaat

Het mooie aan een filler is dat je direct resultaat ziet. De fillers met hyaluronzuur trekken gedurende de eerste dagen nog wat vocht aan. Omdat de behandeling van de wallen onder de ogen vaak meerdere behandelsessies omvat, kan het resultaat pas na de laatste behandeling goed beoordeeld worden. Fillers op basis van hyaluronzuur blijven tussen de 9 en 12 maanden zichtbaar.

Prijzen

Ieder gezicht is uniek en heeft daarom andere behandelingen nodig. Zeker bij een filler is advies op maat van belang. Waar de een voor wallen voldoende heeft aan 0,5 ml, is dat bij een ander veel te weinig. Daarom zijn de prijzen hieronder richtprijzen. In een gratis en vrijblijvend eerste consult zal arts Joris Coonen na een uitgebreid intakegesprek een advies op maat geven.

Omdat het vullen van traangootjes echt specialistisch werk is dat meestal in 2 keer gebeurt, zijn de kosten hiervoor  €400 voor 0,5ml en €550 voor 1 ml.

 • 1 ML

  450,-
  1. Neus-lippen plooi
  2. Marionettenlijnen
  3. Traangootjes
  4. Rokerslijnen
 • 2 ML

  775,-
  1. Jukbeenderen
  2. Kaaklijn
  3. -
  4. -
 • 3 ML

  1095,-
  1. Combinatie meerdere regio's
  2. -
  3. -
  4. -

Wil je meer informatie?

Dat kan tijdens een eerste consult krijg je uitgebreid advies over wat voor jou het beste is. De kosten van een intake gesprek (€75) worden verrekend met de behandeling als je die binnen 2 weken na het intake gesprek hebt.

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, 14 December 2020

Medische contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, kunnen hun behandelingen voortzetten. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 10 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 10 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 4. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren bij de disinfectiezuil;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 5. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 6. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website