Contactformulier

Heeft u een specifieke vraag, behoefte of wens, aarzel dan niet en neem contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ons uiteraard ook altijd bellen of mailen.


  Parkeergelegenheid

  Achter het gebouw bevindt zich een gereserveerde parkeerplaats voor de cliënten van onze kliniek. Als deze bezet is, kunt u ook parkeren iets verderop bij de manage (langs de witte muur). Wij hebben dit met de manage afgesproken dus als ze er naar vragen, kunt u zeggen dat u voor Coonen Kliniek komt.

  Maak een afspraak
  Maak een afspraak

  Update, 14 December 2020

  Medische contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, kunnen hun behandelingen voortzetten. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen.

  De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

  1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
  2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 10 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 10 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
  3. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
  4. In de kliniek willen we je vragen:
   • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
   • je handen te desinfecteren bij de disinfectiezuil;
   • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
   • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
  5. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
  6. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

  Door naar de website