DE BELOFTE VAN COONEN KLINIEK

Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent met je uiterlijk, dat je eruitziet zoals je je voelt. Elk gezicht is anders en daarom is advies zo belangrijk. We luisteren goed naar je wensen en zijn eerlijk. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. We zijn open en eerlijk over wat wel en niet mogelijk is en welk resultaat je mag verwachten.

Een kwestie van vertrouwen
We luisteren goed naar je wensen en verwachtingen. En zijn tegelijkertijd ook zo eigenwijs om op basis van onze ervaring advies te geven om iets anders te doen of misschien wel helemaal niks te doen. We behandelen alleen als we geloven dat  je daarna beter in je vel zit.

Meer dan een behandeling
Als je een cosmetische behandeling bij ons hebt gehad, houden we contact. Arts Joris Coonen stuurt je na de behandeling een berichtje om te vragen hoe het gaat; of je tevreden bent. Je bent altijd welkom in de kliniek om even op controle te komen mocht je dat willen. Na afloop van de behandeling krijg je een telefoonnummer mee waar je al je vragen kan stellen. Ook in het weekend in de avonduren.

 

In goede handen bij een ervaren arts

Onze arts Joris Coonen is een buitengewoon kundig arts. Jarenlang werkte hij op de afdeling neurochirurgie in het ziekenhuis, waar hij heel precies en fijntjes leerde opereren. Als cosmetisch arts zet hij deze kwaliteiten voort. Daarnaast heeft hij een goed oog voor schoonheid en symmetrie zonder het natuurlijke resultaat uit het oog te verliezen.

 

Kwaliteit & kunde

We werken alleen met betrouwbare, meest hoogwaardige A-merken. De producten die wij gebruiken voldoen aan de strengste eisen en kwaliteitsnormen en zijn uitgebreid getest. Daarmee onderscheiden we ons van prijsvechters. Je betaalt bij ons voor kwaliteit, kunde en een optimaal resultaat.

 

Jezelf blijven

Wij doen alleen behandelingen die jouw uiterlijk een boost geven. Onze botox- en fillerbehandelingen hebben altijd een natuurlijk effect. Wij vinden het namelijk belangrijk om je uiterlijk te verbeteren, niet om je te veranderen. Extreme ingrepen zullen we nooit uitvoeren.  Als dat wel is wat je wilt, dan helpen we je een specialist te vinden die jou verder kan helpen.

KLINIEKMANAGER

GWENDOLYN VAN WEST

“De meeste mensen zijn heel verbaasd als ze horen dat ik niet alleen Botox maar ook fillers heb. Dat beschouw ik als een compliment, je ‘ziet’ het namelijk helemaal niet. Wat ik vooral te horen krijg, is dat ik er uitgerust en ontspannen uitzie. Leuk om te horen.”

LEES MEER OVER GWENDOLYN

COSMETISCH ARTS KNMG

JORIS COONEN

“Niets geeft me meer voldoening dan een cliënt die in de spiegel kijkt en gelukkig is met zijn of haar uiterlijk. Je hebt meer zelfvertrouwen als je tevreden bent met je uiterlijk. Waarna je ook meer van het leven kunt genieten. Dat je dat kunt bereiken met een relatief eenvoudige ingreep, vind ik echt prachtig. Daarom heb ik er geen dag spijt van dat ik niet meer in de neurochirurgie werk. Als cosmetisch arts kan ik mensen een beetje gelukkiger maken.”

LEES MEER OVER JORIS
coonen-icon

Heb je vragen? Je kunt altijd even bellen of e-mailen.

We adviseren je graag persoonlijk!

COONEN KLINIEK WERKT UITSLUITEND MET A-MERKEN: