TROTS OP WIE JIJ BENT

Coonen Kliniek, dat zijn wij: Joris Coonen, Cosmetisch arts KNMG en Gwendolyn van West, Kliniekmanager. Wij geloven dat mensen zich gemakkelijker en prettiger door het leven bewegen als ze zelfvertrouwen hebben, omdat ze tevreden zijn met hun uiterlijk. Dat gunnen wij iedereen. Trots zijn op wie je bent.

Wij bieden verschillende Botox®- en fillerbehandelingen. We geven een eerlijk en professioneel advies passend bij jouw wensen. En we werken alleen met kwalitatief hoogwaardige producten. Alleen het beste is goed genoeg voor jou!

MAAK KENNIS MET JORIS

Joris Coonen, cosmetisch arts KNMG, werkte jarenlang op de afdeling neurochirurgie in het ziekenhuis. Daar ondervond hij veel tijdsdruk en toenemende administratieve taken. Daardoor kon hij steeds minder echte, oprechte aandacht aan zijn patiënten geven. Ook merkte hij dat juist de kleinere ingrepen, waar mensen snel veel voordeel van hebben, hem de meeste voldoening gaven. In 2014 maakte hij daarom de overstap van neurochirurgie naar cosmetische geneeskunde.

 

Gelukkiger leven door een cosmetische behandeling

Joris: “Onderzoek heeft aangetoond dat mensen, die er goed verzorgd uitzien en zelfvertrouwen hebben, succesvoller en gelukkiger zijn. Niet alleen zakelijk maar ook op sociaal gebied. Het geeft me veel voldoening als mensen na een behandeling in de spiegel kijken en gelukkig zijn met het resultaat. Ze stralen direct meer zelfvertrouwen uit.

Ik geloof echt dat mensen dan prettiger door het leven gaan. En dat kun je dus bereiken met een relatief eenvoudige ingreep. Dat is precies waarom ik blij ben met mijn keuze om me te specialiseren tot cosmetisch arts en de kliniek in Haarlem te openen.”

“Mensen die blij zijn met hun uiterlijk, gaan prettiger door het leven.”

Een expert in het vak

Joris Coonen volgt de laatste ontwikkelen op de voet. Regelmatig bezoekt hij nationale en internationale congressen. Daarnaast volgt hij trainingen en workshop van topmerken in de medisch cosmetische wereld. Als cosmetisch arts combineert hij met veel plezier en naar grote tevredenheid zijn zeer verfijnde chirurgische kwaliteiten met aandacht voor zijn cliënten. Waar nu wél tijd voor is.

coonen-icon

Heb je vragen? Je kunt altijd even bellen of e-mailen.

We adviseren je graag persoonlijk!

EN DIT IS GWENDOLYN!

Gwendolyn van West volgde de Hoge Hotelschool en studeerde daarna bedrijfswetenschappen. Gastvrijheid is haar tweede natuur en zij vindt het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen in de kliniek. Naast haar rol als gastvrouw is zij verantwoordelijk voor het management van de kliniek.

 

Ervaring met behandelingen
Gwendolyn is een ervaringsdeskundige. Ze heeft zelf diverse injectable- behandelingen gehad.

“Voor mij is het belangrijk dat ik ’s ochtends blij ben als ik in de spiegel kijk.”

Gwendolyn: “De meeste mensen zijn heel verbaasd als ze horen dat ik niet alleen Botox maar ook fillers heb. En dat beschouw ik als een compliment. Je ziet het namelijk helemaal niet. Wat ik vooral te horen krijg, is dat ik er uitgerust en ontspannen uitzie. Dat is altijd leuk om te horen natuurlijk, maar voor mij is het allerbelangrijkste dat ik ’s ochtends zelf blijer ben als ik in de spiegel kijk.

Zo kon ik er voor de behandelingen soms wat boos uitzien door de fronsrimpel, dat is nu helemaal weg. En in mijn gezicht is geen spoor van vermoeidheid meer te zien. Elke keer als ik een glimp van mezelf opvang in de spiegel, ben ik heel tevreden. Ik ben nog dagelijks blij met het resultaat van mijn gezichtsbehandelingen.”

COONEN KLINIEK WERKT UITSLUITEND MET A-MERKEN: