Fillers

Bij Coonen Kliniek zijn we gespecialiseerd in het geven van fillerbehandelingen. Na een uitgebreid intakegesprek wordt er een behandelplan samengesteld, passend bij jouw wensen en financiële mogelijkheden.

WAT ZIJN FILLERS?

Een filler is een vloeibare, doorzichtige gel die we gebruiken bij rimpels en plooien die ontstaan door het verouderingsproces. Het wordt gebruikt om de rimpels in de huid op te vullen en volume terug te brengen. De meeste fillers zijn gebaseerd op hyaluronzuur. In natuurlijke vorm komt deze stof ook voor in je eigen lichaam.

De werking van hyaluronzuur

Als je jong bent, hydrateert hyaluronzuur de huid van binnenuit. Hyaluronzuur houdt vocht vast en zorgt ervoor dat de huid er vitaal en jeugdig uitziet. Naarmate we ouder worden, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in de huid af. Hierdoor neemt het vochtgehalte af en ontstaan fijne rimpeltjes.

Unieke eigenschappen van fillers

We gebruiken met name fillers op basis van Hyaluronzuur. Elke filler heeft unieke eigenschappen en is geschikt voor specifieke plaatsen in het gezicht. Voor oppervlakkige lijntjes gebruiken we een dunnere filler zoals Juvéderm Volite die een mooi, natuurlijk resultaat geeft. Andere fillers geven juist extra volume geeft aan delen van het gezicht die wel wat ondersteuning kunnen gebruiken. Vlak na de behandeling zie je het resultaat van de fillers. Aangezien de fillers ook nog vocht aantrekken in de weken na de behandeling wordt het resultaat alleen maar mooier de eerste 6 weken.

Radiesse is een andere filler waarmee wij werken. Radiesse herstelt direct het volume en stimuleert daarnaast de natuurlijke collageenaanmaak van de huid. Omdat Radiesse de huid stimuleert om zelf collageen aan te maken, wordt die weer elastischer. Er treedt er een langdurige verbetering van de huidkwaliteit op.

Alleen afbreekbare fillers

De fillers die wij gebruiken, zijn allemaal afbreekbaar en zijn bewezen veilig in het gebruik. Door de gladde consistentie in gelvorm zijn de fillers eenvoudig te injecteren. Bovendien bevatten de producten lidocaïne, een stof met een pijnstillende werking. De behandeling is daardoor zo pijnloos mogelijk. Bij Coonen Kliniek werken we uitsluitend met producten van de allerhoogste kwaliteit zoals Juvéderm, Radiesse en Belotero.

EEN VRIJWEL PIJNLOZE BEHANDELING

Onze behandelingen zijn vrijwel pijnloos. We gebruiken de fijnste naaldjes die er zijn. Bovendien is onze arts Joris Coonen uitermate ervaren in het injecteren. In de extra gevoelige regio’s – met name het gebied rond de mond – kunnen we in overleg een verdoving gebruiken. Dat doen we over het algemeen met een verdovende crème. Eventueel kan een tandartsverdoving ingezet worden. Uiteraard gebeurt dit alleen in overleg.

Een fillerbehandeling bij coonen kliniek

Stoor je je al tijden aan die altijd vermoeide blik, of aan die naar beneden hangende mondhoeken? Maak dan een vrijblijvende afspraak met arts Joris Coonen voor een informatief gesprek en een eerlijk advies. Een consultgesprek kost 75 euro. Dat verrekenen we met je als je binnen 2 weken een behandeling ondergaat.

Ons streven

Jou er tien jaar jonger uit laten zien, is niet waarnaar wij streven. Wat wij wel willen, is dat je je (weer) tevreden bent met je uiterlijk. Met plezier in de spiegel kijkt. Mensen die zich goed voelen en tevreden zijn met hun uiterlijk stralen dat ook uit. Wij zijn er van overtuigd dat dit helpt om makkelijker door het leven te gaan.

BEHANDELINGEN

Wil je meer weten over de diverse behandelingen, klik dan op één van onderstaande omschrijvingen.

Jukbeen contour geven

Kaaklijn verstrakken

Lippen opvullen

Rokerslijntjes

Neus-lippenplooi

Wallen onder de ogen

Kincorrectie

De slapen

Decolleté en hals

Wangen

coonen-icon

Heb je vragen? Je kunt altijd even bellen of e-mailen.

We adviseren je graag persoonlijk!

COONEN KLINIEK WERKT UITSLUITEND MET A-MERKEN: