Coonen Kliniek vindt dat iedereen de mogelijkheid moet krijgen om eruit te zien zoals hij of zij zich voelt: Look the way you feel, maar dan wel op de manier die bij je past. Wij geloven dat mensen zich makkelijker en prettiger door het leven bewegen als ze zelfvertrouwen hebben omdat ze tevreden zijn met hun uiterlijk. Bij Coonen Kliniek kunt u terecht voor verschillende Botox®- en fillerbehandelingen om voorzichtig en met beleid de gezichtsonderdelen waar u zich aan stoort, aan te pakken.

Cosmetisch arts Joris Coonen van de Coonen Kliniek

Cosmetisch arts Joris Coonen:

“Mensen die blij zijn met hun uiterlijk, gaan prettiger door het leven”

Joris Coonen werkte jarenlang op de afdeling neurochirurgie in het ziekenhuis. Daar ondervond hij dat hij door tijdsdruk en toenemende administratieve taken steeds minder echte, oprechte aandacht aan zijn patiënten kon geven. Ook merkte hij dat juist de kleinere ingrepen, waar mensen snel veel voordeel van hebben, hem de meeste voldoening gaven. Daarom zei hij eind 2014 de neurochirurgie vaarwel en sindsdien houdt hij zich fulltime bezig met cosmetische geneeskunde. Joris: “Onderzoek heeft aangetoond dat mensen die er goed verzorgd uitzien en zelfvertrouwen hebben, niet alleen zakelijk maar ook op sociaal gebied succesvoller en gelukkiger zijn. Het geeft me veel voldoening als mensen na een behandeling in de spiegel kijken en ik dan zie dat ze gelukkig zijn met het resultaat, waardoor ze meer zelfvertrouwen hebben. Ik geloof echt dat mensen dan prettiger door het leven gaan. En dat je dat kunt bereiken met een relatief eenvoudige ingreep, is precies waarom ik blij ben met mijn keuze om me te specialiseren tot cosmetisch arts.”

Joris Coonen volgt nationale en internationale congressen en bezoekt zeer geregeld trainingen en workshops gegeven door Allergan, Merz, Bo Medical en Galderma.

Als cosmetisch arts combineert hij met veel plezier en naar grote tevredenheid zijn zeer verfijnde chirurgische kwaliteiten met aandacht voor zijn cliënten. Waar nu wél tijd voor is.

De drie pijlers

Kom meer te weten over de Coonen Kliniek

Kwaliteit

Artsen: Joris Coonen is een buitengewoon kundig arts die, dankzij zijn jarenlange ervaring op de afdeling neurochirurgie, een zeer vaste hand heeft. Hij werkt heel nauwgezet, zodat het mooiste resultaat bereikt wordt, met een minimale kans op complicaties.

Producten: Er wordt uitsluitend gewerkt met A-merken van bekende fabrikanten. De producten die gebruikt worden, zijn uitgebreid getest en zijn al jarenlang in gebruik.

Wij staan voor persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht

Ingrepen: Iedereen is uniek en moet zich ook zo voelen. Advies op maat is daarom heel belangrijk. Ieders persoonlijkheid moet tot uiting kunnen komen in de uitstraling. We willen te allen tijde voorkomen dat de mensen die door ons behandeld worden op elkaar gaan lijken.

Nazorg: Elke patiënt wordt gevolgd en krijgt de eerste weken na de behandeling nog persoonlijke tips ter bevordering van het resultaat en voorkoming van complicaties. Iedereen wordt enkele dagen na de behandeling telefonisch of met een berichtje benaderd om te controleren hoe het gaat en te bekijken of er nog vragen zijn.

Privacy: Elk level van privacy is mogelijk. Wie absolute privacy wil, krijgt dat. We openen de kliniek buiten de reguliere tijden, of arts Joris Coonen bezoekt u aan huis en behandelt u daar.

De Coonen kliniek streeft naar een natuurlijk effect

Resultaat

Nacontrole: Na twee weken zien we u graag terug voor een controle, dan kunnen we indien nodig het resultaat nog iets bijwerken. Daarmee garanderen we dat Coonen Kliniek altijd levert wat afgesproken is. Natuurlijk horen onrealistische verwachtingen hier niet bij, vandaar ook de uitgebreide gesprekken vooraf.

Natuurlijk resultaat: Wij streven naar een natuurlijk effect. Waardoor mensen niet met de vraag komen wat er met jou is gebeurd, maar vragen of u op vakantie bent geweest. Behandelingen waar we zelf niet volledig achter staan, zullen we daarom niet uitvoeren. Mochten we om die reden iemand niet kunnen helpen, dan zullen we altijd doorverwijzen naar een andere specialist.

Gwendolyn van West is gastvrouw van de Coonen Kliniek en verantwoordelijk voor het reilen en zeilen

Kliniekmanager Gwendolyn van West:

“Mensen zijn vaak verbaasd als ze horen welke behandelingen ik heb gehad”

Gwendolyn van West volgde de Hoge Hotelschool en studeerde daarna bedrijfswetenschappen. Gastvrijheid is haar tweede natuur en zij vindt het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen in de kliniek. Naast haar rol als gastvrouw is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de kliniek. Bovendien is ze een ‘ervaringsdeskundige’, ze heeft zelf diverse injectable-behandelingen gehad. “De meeste mensen zijn heel verbaasd als ze horen dat ik niet alleen Botox maar ook fillers heb. En dat beschouw ik als een compliment, je ‘ziet’ het namelijk helemaal niet. Wat ik vooral te horen krijg, is dat ik er uitgerust en ontspannen uitzie. Dat is altijd leuk om te horen natuurlijk, maar voor mij is het allerbelangrijkste dat ik ’s ochtends zelf blijer ben als ik in de spiegel kijk. Zo kon ik er voor de behandelingen soms wat boos uitzien door de fronsrimpel, dat is nu helemaal weg. En in mijn gezicht is geen spoor van vermoeidheid meer te zien. Elke keer als ik een glimp van mezelf opvang in de spiegel, ben ik heel tevreden. Ik ben nog dagelijks blij met het resultaat van mijn gezichtsbehandelingen.”

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom eens bij ons langs

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, vanaf 28 april hervatten we onze behandelingen.

Contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, starten de reguliere behandelingen op. Daarom starten ook wij weer met onze reguliere behandelingen. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen genomen. Het klinkt misschien een beetje streng en ongezellig maar het is even niet anders.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 14 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 14 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. Als je tot de risicogroep behoort, dus ouder dan 70 jaar of een zwakke gezondheid, zou je dan je afspraak willen uitstellen tot nader orde.
 4. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 5. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren met handenalcohol, die op de balie staat;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 6. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 7. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website