Intake

Tijdens het eerste consult willen we graag van u horen wat uw wensen zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Uw medische achtergrond, eventuele eerdere behandelingen en uw wensen worden in kaart gebracht. Aan de hand hiervan en op basis van uw gezichtskenmerken worden de mogelijke behandelopties uitgebreid besproken. Natuurlijk komen hierbij ook de risico’s en de te verwachten resultaten aanbod. U kunt al uw vragen stellen en eventuele zorgen delen en bespreken. Samen met Joris Coonen wordt vervolgens een behandelplan opgesteld. Meestal bestaat een behandelplan uit meerdere stappen, die al dan niet tegelijkertijd gedaan kunnen worden. Soms komt het voor dat we u niet kunnen helpen dan verwijzen we u altijd door naar een ander specialisme. Uiteraard is de intake gratis en vrijblijvend.

Behandeling

Botox en fillers worden met een klein naaldje in of net onder de huid, of in de spier geïnjecteerd. De prik van de naald wordt door de meeste mensen niet als zeer pijnlijk ervaren. In de extra gevoelige regio’s (met name het gebied rond de mond) kan een verdoving gebruikt worden in de vorm van een crème of tandartsverdoving. Dit laatste gebeurt natuurlijk altijd in overleg.

Na de behandeling

Soms kan er lichte roodheid, zwelling of een blauw plekje zichtbaar zijn, wat over het algemeen snel wegtrekt. Vermijd een aantal dagen druk op het behandelde gebied en in het geval van een blauwe plek raden we aan uit de zon te blijven. Een uur na de behandeling mag een lichte make-up worden aangebracht. Na de behandeling mag je minstens drie uur niet sporten of in het behandelde gebied wrijven, tenzij de arts hier specifieke adviezen over heeft gegeven. Het is verstandig de eerste twee weken na de behandeling niet naar de sauna of de hamman te gaan.

Controle

Na twee weken willen we u graag zien voor een controle. Tijdens de controle wordt bekeken of het gewenste effect is bereikt en of u nog vragen heeft naar aanleiding van de behandeling. Soms kan het voorkomen dat de behandeling niet in één keer tot het beoogde resultaat heeft geleid, dat kan dan tijdens de nacontrole eventueel geoptimaliseerd worden.

Wilt u meer over ons weten?

Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op of kom eens bij ons langs

Maak een afspraak
Maak een afspraak

Update, 14 December 2020

Medische contactberoepen, zoals artsen, die kennis hebben van infectiepreventie en gewoon zijn met beschermende middelen te werken, kunnen hun behandelingen voortzetten. Wel hebben we een aantal aanvullende veiligheidsmaatregelen.

De volgende maatregelen gelden in de kliniek:

 1. Als je hoest, verkouden bent, keelpijn, koorts of diarree hebt, zou je dan je afspraak willen verplaatsen. Je bent weer welkom nadat je 24 uur klachtenvrij bent.
 2. Als een van je huisgenoten in thuisisolatie zit, zou je dan ook je afspraak willen uitstellen. Een nieuwe afspraak kan 10 dagen na het laatste contact met je huisgenoot of 10 dagen nadat je huisgenoot voor het laatst ziekteverschijnselen heeft vertoond.
 3. We willen het aantal cliënten in de wachtkamer tot een minimum beperken. Zou je daarom precies op tijd op je afspraak willen komen en geen begeleiding mee willen nemen. We vragen partners en/of kinderen buiten in de auto te wachten.
 4. In de kliniek willen we je vragen:
  • Bij binnenkomst zelf je jas op te hangen;
  • je handen te desinfecteren bij de disinfectiezuil;
  • zo veel mogelijk 1,5 afstand te houden van andere cliënten en de medewerkers van de kliniek;
  • tijdens de daadwerkelijke behandeling minimaal te praten.
 5. Wij zullen na iedere cliënt alle contactpunten schoonmaken.
 6. In de kliniek werken alleen gezonde mensen, houden we ons aan de 1,5m zone en gebruiken we beschermingsmiddelen waar nodig.

Door naar de website